HTML

Herkules földjén

mindennapjaim görögországban

Friss topikok

  • Tonton gaszton: Most ez elnyelte a kommentem? Hogy rohadna meg! (2010.10.20. 22:59) ...
  • mario puzo: fantasztikus a blogod. berakom top 3mba gyurcsány feri és szanyi tibor elé. jo lenne ha pingpongba... (2010.10.11. 10:43) még mindig itt.
  • Lebowski Őtökisége: a sok kutyától paráznék :D bálint vagyok (2010.10.05. 21:26) első napok theszalonikiben

Linkblog

Archívum

...

2010.10.17. 19:47 Jamonserrano

szevasztok!

rég nem írtam a blogra és igazábol nem is azért irok hogy ti tudjátok mi van velem, hanem azért hogy olvashassam az elbaszott jo kommenteket! :D

na de nem leszek őnző irok eleget.

előző hétvégén elmentünk Skopjébe 29en. zsir volt nem volt draga sem az utazas sem a szallas és macedonia hihetetlenül olcso. a legjobb sör fél euro. a taxi akarhova akartunk menni a varosba 1 euro. 4 embernek. vagyis 25 cent fejenként. amikor eloszor mondta a taxis azt gondoltuk biztos valami atbaszas vagy ilyesmi de aztan kiderult hogy nem. mondjuk hozza kell tenni hogy nem mercikben utaztunk J mindegy is J

szombaton megneztuk a varost ami nem tul nagy van ilyen öreg varosresz meg ilyenek, inkabb az az erdekes benne hogy  egy folyok két oldalán fekszik csakugy mint bp és az egyik oldal macedon, a masik meg török. a török oldalon vannak  öreg mecsetek meg ilyenek. azok szépek viszont az utcan eleg sok a cigo meg ilyen kölyökbandak azert az kicsit durva volt. ja meg hát ebédnél teljesen kiakadtam. leutltunk az öreg varosreszben közel a bazárhoz( amirol mondtak hogy milyen jo, arrol csak annyit hogy 1/1 józsefvarosi) rendeltunk kajat. erre jött egy kb 5 éves szipus gyerek és igy odatartja a kezet a fejem elé mikozben vigan falatoznék. mondtam neki hogy huzzon el de nem nagyon akart, probalkozott meg masoknal is, de nem adtunk neki semmit. nem volt szep latvany. aztan este elmentunk valami klubba ami eleg sznobnak tunt, kb ilyen otthoni Dokk, de csak az volt nyitva. viszont ott is nagyon olcso volt minden. vodka 2 euro, sor masfel…

aztan  vasarnap meg bereltunk egy buszt, merthogy kikurt olcso volt és elmentunk egy Matka-tó nevu helyre ami nagyon szép volt es csak 30 kmre volt. volt ilyen hajos kirandulas ilyen cseppkobarlangba, na az az ahova en nem mentem. meg aztan ettunk ilyen helyi kajat, nem lett volna rossz ha nem jeghideg hogy baszodjanak meg.

aztan haza vonat kb este 10 korul megerkeztunk.

nem emlekszem mit csinaltam hetfon,de biztos volt dolgom. a hetkoznapjaim az ingyenebéd,ingyenvacsora,sportcenter szentharomsagban telnek kb, meg hat az egyi is ha lenne annyi oram. de nincs. keves van. de ez nem aggaszt :D

a sportcenter amugy nagyon nagyon szep, es kurva draga es jo gepekkel van felszerelve, meg van nagyon zsir pingpong terem.  ezen heten 3 szigetkört futottam le a futogepen J van uszoda is valahol mellette ott meg nem voltam de akarok menni jovo heten.

bulik kb minden nap vannak valahol, ugy szoktuk hogy itt iszunk aztan megyunk de ezt lehet hogy mar emlitettem is korabban. penteken volt megint buli az egyetemen, megint jo volt, csak hallottuk hogy kb hajnali 5 korul szetvertek egy francia gyereket a görögök, mi hivtunk hozza mentőt….eleg para volt. de mondta a francia gyerek hogy ő cigány es lehet ezert, meg aztan csak ugy mellesleg megemlitette hogy ha legkozelebb meglatja oket akkor elvagja a torkukat merthogy van kése. ekkor elővette a kést meg is mutatta…mondom zsir..

aztan szombaton itthon punyiztam, voltam vasarolni meg ettem cucukakit. vagy tsutsukaki-t. ez ilyen helyi kaja annyi mint a gyros, meg kb ugyanaz, csak annyi a kulonbseg hogy a mas hus van benne.

egesz heten szar ido volt meg esett voltak egesz nagy viharok, de hetvegen jo volt az ido ugyhogy ma vasarnap el is mentunk a beach-re. bar messze van meg nem 35 fok van csak 25 de megegyeztunk abban hogy mindenkinek megfelel. belga,lengyel, francia sracok…nem zavarja oket a hideg víz merthat nekik ugye csak az eszaki van….de nem volt veszes a víz homerseklete..csak nem nagyon sutött mar a nap..

most jöjjön nehany észrevétel a görögökről:

paraszt az összes ha tömegközlekedési eszköröl van szo. figyelj: tele a busz. kinyilik az ajto. aki az ajtoban áll az a világ összes pénzéért sem szallna le hogy a többiek le tudjanak szallni. viszont aki meg fel akar szállni az meg amugy sem varna meg hogy leszallj szoval kikurt nagy dugo van mindig az ajtoban. en mostmar ugy vagyok vele hogy lefosom,szarom, nem udvariaskodom lelökök mindenkit a buszrol ha az utamban áll. azt a nem jóját.

Bolt:

az elado kedves, neha tulzottan is. 60 éves néni elöttem fizet rakosgatja a cuccait a huzokosaraba. nem lenne gond csak hat nem megy odébb. szoval azzal telik el 5 perc mielott en fizethetnek hogy varjuk a nenit. viszont az elado segit beletenni a szatyorba a cuccokat meg ilyenek. szoval rendes. meg valahogy nem latom rajta hogy legszivesebben leugrana a Taigetoszrol, szoval nem büdös nekik a munka..

érzem ez nem lett olyan erős mint az előző, de nehéz mindig a legjobbat kihozni magamból J

viszont várom az épito hozzaszolasokat, kérdéseket, lehet ugy meg konnyebb lenne irnom, ha tudnam mikre vagytok kivancsiak. ugyhogy jöhetnek a kérdések, kommentek!

legyetek jók

písz

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://herkules.blog.hu/api/trackback/id/tr592379210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iKeksz 2010.10.18. 23:22:12

Örülök hogy folytatod én mindig tudok rajta röhögni:D Azokat a mondatokat nagyon birom amikor nem az lesz a vége amit vár az ember pl: "hajós cuuc meg csepgőbarlang nah oda én kurvára nem mentem"--Ezekért érdemes folytatnod:D

A kölyökbandák nah az nem lehetett egyszerű.....
Jah a Kállay Szándörsz egy isten!! Mert a megasztárba az a négerzsidó már 5 évesen ült a presszer gabesz combján!!
Múltkor volt a fókuszba h a Bajor Imcsi kiborult de szerencsére már jobban van!! Jah és majdnem elfelejtettem TÚRÓÓÓÓÓÓ!!!!csók

Jamonserrano 2010.10.19. 19:42:02

örülök hogy tetszik :) bár nem tudom ki a fasz az a Kállay Szándörsz...de ha a presszer gabesz combján ült akkor rossz ember nem lehet :)
RÉÉÉÉÉPAAAAA

Tonton gaszton 2010.10.20. 22:11:03

Ez a kajálás közben a pofádba lejmoló
kis dzsipó, meg a pofátlanul olcsó taxi
tök Marosvásárhely utánérzés.
A kálaiszaundersz pedig egy fogalom!
Jó a blog, toszassad a vadkeleten!

Tonton gaszton 2010.10.20. 22:59:49

Most ez elnyelte a kommentem?
Hogy rohadna meg!
süti beállítások módosítása